Print

Na een eerste en eventueel een tweede of derde planningsronde, is het tijd om de gaatjes in je monitorenplanning op te vullen.

Hoe kan je zien of je planning volledig is en welke strategieën zijn er om de overige plekken te vullen? Onderstaande video legt het uit.

Via de tab "moni planning"

Via het tabblad “moni planning” krijg je een handig globaal overzicht, waarbij je goed kan zien waar er nog lege vakjes zijn die je moet vullen. 

Je kan hier nog verder filteren op basis van locatie, periode etcetera, afhankelijk van wat je prioriteit is.

Via de tab "moni plaatsen"

Ook via dit tabblad kan je zien waar je nog monitoren nodig hebt. Via de filters kan je, net als bij de moni planning, een to do-lijstje maken afhankelijk van je prioriteit. 
Waar de “moni planning” vooral een globaal, visueel sterk overzicht geeft, krijg je in de tab “moni plaatsen” meer details op je scherm en kan je via een aantal specifieke filters je lijstje afwerken.

Vrije moni plaatsen

Dit tabblad toont dezelfde info als de kampzoeker voor monitoren: een oplijsting van alle monitoren die je nog zoekt.

Te weinig voorstellen verstuurd

Met deze filter krijg je een lijst van alle moniplaatsen waarvoor je nog niet voldoende voorstellen hebt gestuurd.

Met andere woorden probeert deze filter een soort van prioriteit aan te geven. Een kamp waarvoor je 5 monitoren zoekt en al 5 voorstellen hebt verstuurd, is in dat opzicht minder dringend om aan te pakken. Deze filter toont voor welke kampen je nog weinig actie hebt ondernomen.

In dit artikel: