Print

In de werkruimte ‘instellingen’ zitten een aantal apps die lijsten gegevens bevatten. Deze lijsten hebben complexe, zichbare en minder zichtbare linken met andere delen van het systeem. Daarom is het heel belangrijk dat je in deze apps absoluut niets wijzigt (met uitzondering van een aantal instellingen en de vertalingen).
KampAdmin neemt het onderhoud van deze apps voor zich, dus je hoeft hier zelf nooit actie voor te ondernemen.

Hieronder geven we wat duiding bij enkele van deze apps.

Instellingen

In deze app staan een aantal instellingen om KampAdmin naar de noden van jouw organisatie te configureren. Uitgebreidere informatie over wat, wanneer en hoe je zaken kan aanpassen, lees je hier

Vertalingen

Om de standaardbewoordingen in mails of de embeds van KampAdmin aan te passen, moet je in de app ‘Vertalingen’ zijn. Je mag hier enkel iets aanpassen in het veld ‘Vertaling organisatie’. Meer informatie lees je hier

Dagen

Deze app bevat alle dagen voor de volgende drie jaar. Deze data worden gebruikt om periodes te kunnen definiëren. KampAdmin onderhoudt deze app, je mag hier zelf niets in wijzigen. 

Steden

Deze app bevat alle steden van België. Gelieve hier niets in te wijzigen.

Provincies

Deze app bevat alle Belgische provincies. U weet het ondertussen.

Overige apps

Afhankelijk van de noden van je organisatie kunnen hier nog een aantal apps extra ingesteld worden. Voeg nooit zelf een app toe, maar maak een support ticket om dit correct in te stellen.

Vorige Vertalingen
In dit artikel: