Print

Een app voor monitoren

Monitoren maken of krijgen een account en werken vanaf dan in een app van jouw organisatie. Ze werken dus niet binnen de website zoals deelnemers dat doen, maar krijgen een op maat gemaakt dashboard dat ook beschikbaar is als app (ook wel een web-app of PWA genoemd). 

Het grootste verschil met de deelnemersmodule van KampAdmin is dus dat de accounts van monitoren niet IN jouw website getoond worden, maar op een aparte pagina. Daardoor kunnen we werken met vertrouwde menu-balken en is er meer ruimte om beeldend te werken en duidelijke actie’s aan te geven. 

Meer informatie over hoe je deze web-app kan instellen, vind je hieronder. Monitoren kunnen hun dashboard ook steeds raadplegen op een computer.

App voor monitoren

De onderdelen

De app / het account voor monitoren bestaat uit verschillende onderdelen:

In de volgende artikels worden deze verschillende delen toegelicht. 

Hieronder vind je een deel uit onze webinar die we gaven toen we deze nieuwe applicatie introduceerden dat focust op de web-app ervaring voor monitoren:

De app instellen

Als organisatie kan je zelf de naam en het icoon van de app instellen en kiezen hoe hard je het gebruik van de app wilt aanmoedigen of verplichten. Meer daarover kan je lezen onder ‘configuratie monitorenmodule’ of in dit filmpje:

Nieuwe monitoren registreren

Nieuwe monitoren kunnen zich registreren binnen je eigen website zoals je bijvoorbeeld hier kan zien onderaan de pagina:
https://thrillcampz.be/monitoren/ 

Na registratie wordt er vanzelf een account voor deze monitor aangemaakt en zal die doorverwezen worden naar het profiel in de app. De nieuwe monitor krijgt ook een welkomstmail.

Meer technische informatie over hoe je een registratie-pagina kan maken op je website, vind je in dit artikel.

Inloggen op je account

Monitoren kunnen inloggen op hun account vanuit de web-app, vanuit een mail van het systeem of op je website.

Bijvoorbeeld: https://www.heyo.be/monitoren/mijn-monitoren-profiel 

Meer technische informatie over hoe je een registratie-pagina kan maken op je website, vind je in dit artikel.

In dit artikel: