Print

Wat zijn vertalingen?

Welk stukje tekst dat KampAdmin toont aan de ouders en monitoren heeft een basiswaarde vanuit KampAdmin, maar die kan je aanpassen naar de noden van jouw organisatie, vertalen als het ware 🙂

Vertalingen vinden en aanpassen

De vertalingen kunnen aangepast worden in de Podio app ‘Vertalingen’. Deze app bevat alle mogelijke vertalingen die gebruikt worden bij KampAdmin, bijvoorbeeld op de knop om een kind toe te voegen aan je account:

Vertalingen vinden

Een vertaling kan je best opzoeken door te zoeken (sneltoets S of rechtsboven) naar de tekst die je wilt wijzigen. Podio zal dan op zoek gaan naar plekken waar deze tekst wordt gebruikt.

Vertalingen wijzigen

Je kan de standaardtekst aanpassen door in het veld ‘Vertaling organisatie’ je eigen versie te typen.

Het kan zijn dat in de standaardtekst variabelen staan zoals %{voornaam} , die kan je ook in jouw eigen tekstengebruiken als je dat wenst. Variabelen verzinnen, in de hoop dat ze in bepaalde teksten werken, werkt dan weer meestal niet en daarvoor contacteer je dus best KampAdmin 😉

Als je wilt dat een tekst niet getoond wordt volstaat het niet om het veld ‘Vertaling organisatie’ leeg te laten. In dit geval moet je de HTML-code < p>< /p> plaatsen in het veld ‘Vertaling organisatie’. Dit komt overeen met een lege tekst.

Vertalingen met HTML

Sommige vertalingen, zeker die van de automails, bevatten html-code. Indien je hier niet vertrouwd mee bent en je deze teksten wilt aanpassen, contacteer je best KampAdmin via een support ticket.

Voor de mensen die hier wel vertrouwd mee zijn:

Ook deze vertalingen kan je zelf aanpassen, let er wel op dat je steeds een spatie typt na het openen van het bekje ‘<‘ in elke html-tag. Anders zal Podio de code reeds interpreteren en nooit doorgeven aan KampAdmin. Bijvoorbeeld: < p> in plaats van <p>  ,  of < /p> in plaats van </p>.

In dit artikel: