Print

Webinars

KampAdmin organiseert regelmatig webinars voor de gebruikers. Daarin wordt soms iets van nul toegelicht, of zoomen we dieper in op een specifiek onderwerp zoals o.a. financiën, aanbod klaarzetten, communicatie, …

Elke webinar duurt ongeveer 90 minuten en vindt online plaats. Inschrijven is helemaal gratis voor KampAdmin gebruikers. Momenteel staan de volgende webinars op het programma:

Onderwerpen

In het schooljaar 2023-2024 hebben we webinars georganiseerd over de volgende onderwerpen:

 • Webinar basisopleiding
  In deze webinar wordt de basisopleiding van de deelnemersmodule opnieuw gegeven die KampAdmin ook tijdens de opstart van jouw organisatie gaf. Dit geeft een overzicht van hoe je met Podio en KampAdmin kan starten zonder al te diep in te gaan in bepaalde onderwerpen. Perfect voor een eerste stap in KampAdmin te zetten, en dus perfect voor nieuwe werknemers die nog niet vertrouwd zijn met het KampAdmin systeem.
 • Webinar monitorenmodule
  In deze webinar wordt een overzicht gegeven van de monitorenmodule en wat er allemaal mogelijk is. Net zoals bij de basisopleiding zal dit een herhaling zijn van de opleiding bij de start van de monitorenmodule maar kan dit wel handig zijn voor nieuwe werknemers of mensen die hun geheugen willen opfrissen.
 • Webinar aanbod klaarzetten
  In deze webinar overlopen we alle stappen die je moet doornemen om nieuw aanbod klaar te zetten op jullie website. Van nuttige tips & tricks tot dingen die je absoluut niet mag vergeten.
 • Webinar financiën
  Deze webinar gaat dieper in op alles wat te maken heeft met financiën, boekhouden, facturen en kredietnota’s. De bedoeling is om een volledig overzicht te geven van wat er allemaal mogelijk is in het systeem en jullie hopelijk dingen bij te leren die jullie werk kunnen verlichten in de toekomst.
 • Webinar communicatie
  Als laatste geven we ook nog een webinar over alles wat te maken heeft met communicatie. Automails, e-mailsjablonen, smsen, mailbuilders, verjaardagsmails… Het komt allemaal aan bod! Volg deze webinar zeker als je hier meer over wilt bijleren.

Binnenkort maken we een planning op voor een nieuwe reeks webinars in schooljaar 2024-2025.

Heb je zelf interesse in een webinar over een bepaald onderwerp? Laat het ons dan zeker weten!

Opnames

De webinars worden ook altijd opgenomen. Hierdoor kan je ook inschrijven voor een webinar waar je niet bij kan zijn en deze achteraf opnieuw bekijken. We raden zeker aan om wel bij de webinar te zijn zodat je vragen kan stellen waar nodig.

Ontvang je graag een opname van een afgelopen webinar? Geef ons dat een seintje!

In dit artikel: