Het team achter KampAdmin

Gemotiveerd, complementair, goedlachs en gepassioneerd door technologie.

Pieterjan Muller
Chief Dreamer

Zonder Pieterjan was er geen Kampadmin: als jonge enthousiasteling werkte hij grotendeels vrijwillig aan een softwarepakket voor enkele organisaties dat later zou uitgroeien tot Kampadmin.

Als eeuwige optimist en zonnetje in huis is geen enkele uitdaging te groot voor hem. Pieterjan spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels, Chinees, GOlang, Ruby…

Tegenwoordig werkt Pieterjan vooral van achter de schermen, maar vergis je niet want veel van wat je ziet is door hem geprogrammeerd of ontstond in zijn hoofd.

0
boeken code geschreven voor KampAdmin
Tobias Verlinde

Tobias Verlinde
Customer Happiness

Tobias is gediplomeerd circuslesgever en burgerlijk ingenieur, waar vloeien zo’n capaciteiten beter samen dan bij KampAdmin?

Als KampAdmin organisatie komt je het meeste in contact met Tobias. Hij gaat ter plaatse voor opleidingen, levert support en organiseert de jaarlijkse KampAdmin conferentie.

Tobias is dag in dag uit in de weer voor de KampAdmin organisaties. Als je hem ontvangt met een kop koffie, dan is hij één en al oor voor jouw wensen. 

0
uur per dag in de weer voor onze organisaties
Willem

Willem Dewulf
Planning & beta-testing

Als voormalig Chiroleider en gediplomeerd handelsingenieur is Willem de gedroomde teamleider voor KampAdmin.

Hij overziet het groter geheel zoals geen ander dat kan. Met een West-Vlaamse precisie en ervaring als consultant ontsnapt niets aan zijn aandacht. 

0
deadlines en Willem behoudt het overzicht

Stan Depuydt
Customer Happiness

Van computerwetenschapper tot chiroleider, animator, kampkok, en basgitaar leerkracht, zo brachten zijn interesses hem bij KampAdmin.

Stan helpt Tobias om een lach te toveren op de gebruikers van KampAdmin. Dit niet alleen door zijn goed gevoel voor humor, maar ook door alle vragen en problemen snel en duidelijk te verhelpen.

0
procent enthousiasme en efficiëntie

Alexey Vilenski
Back-end developer

Alexey werkt vooral aan wat je niét ziet, maar wel veel gebruikt. Hij zorgt ervoor dat verschillende systemen goed gesynchroniseerd zijn, mails worden verzonden en alle data veilig wordt opgeslagen. Als echte Star Wars fan, kan je hem in het weekend ook tegenkomen als Jedi met Lightsaber. 

0
uur per dag de kalmte zelve

Semyon Tishenko
Front-end developer

Semyon werkt sinds begin 2023 aan de ‘voorkant’ van KampAdmin, lees: wat je als boeker of monitor te zien krijgt. Geef hem een kopje koffie en een schets van een nieuw scherm en hij is vertrokken.

0
woord en Semyon heeft begrepen wat je wilt

Diego R. Brogna
Advies servers & infrastructuur

Diego adviseert KampAdmin over allerlei technologisch keuzes. Hij bezoekt tech-conferenties om steeds up-to-date te blijven, eet graag stoofvlees en drinkt graag een Belgisch pintje!

0
jaar ervaring en steeds in de weer om up-to-date te zijn

Jij?
Versterk ons team!

Heb je zin om mee te bouwen aan KampAdmin?
Bekijk dan zeker onze vacatures op deze pagina:
https://kampadmin.be/vacatures/ 

0
Organisaties kijken uit naar je komst!

Het KampAdmin team in actie

Partners