Het team achter KampAdmin

Gemotiveerd, complementair, goedlachs en gepassioneerd door technologie.

Pieterjan Muller
Chief Dreamer

Zonder Pieterjan was er geen Kampadmin: als jonge enthousiasteling werkte hij grotendeels vrijwillig aan een softwarepakket voor enkele organisaties dat later zou uitgroeien tot Kampadmin.

Als eeuwige optimist en zonnetje in huis is geen enkele uitdaging te groot voor hem. Pieterjan spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels, Chinees, GOlang, Ruby…

Tegenwoordig werkt Pieterjan vooral van achter de schermen, maar vergis je niet want veel van wat je ziet is door hem geprogrammeerd of ontstond in zijn hoofd.

0
boeken code geschreven voor KampAdmin
Tobias Verlinde

Tobias Verlinde
Customer Happiness

Tobias is gediplomeerd circuslesgever en burgerlijk ingenieur, waar vloeien zo’n capaciteiten beter samen dan bij KampAdmin?

Als KampAdmin organisatie komt je het meeste in contact met Tobias. Hij gaat ter plaatse voor opleidingen, levert support en organiseert de jaarlijkse KampAdmin conferentie.

Tobias is dag in dag uit in de weer voor de KampAdmin organisaties. Als je hem ontvangt met een kop koffie, dan is hij één en al oor voor jouw wensen. 

0
uur per dag in de weer voor onze organisaties
Willem

Willem Dewulf
Planning & beta-testing

Als voormalig Chiroleider en gediplomeerd handelsingenieur is Willem de gedroomde teamleider voor KampAdmin.

Hij overziet het groter geheel zoals geen ander dat kan. Met een West-Vlaamse precisie en ervaring als consultant ontsnapt niets aan zijn aandacht. 

0
deadlines en Willem behoudt het overzicht

Diego R. Brogna
Front-end developer

Diego ontwerpt zowat alles wat je als boeker of monitor te zien krijgt. Geef hem een kopje Italiaanse koffie en een schets van een nieuw scherm en hij is vertrokken.

Diego bezoekt tech-conferenties om steeds up-to-date te blijven, eet graag stoofvlees en drinkt graag een Belgisch pintje!

0
jaar ervaring en steeds in de weer om up-to-date te zijn

Jij?
KampAdmin werft aan

KampAdmin is op zoek naar nieuwe medewerkers, check zeker onze vacatures:

0
organisaties en 4 collega's kijken uit naar je komst!

Het KampAdmin team in actie

Partners