Eerste KampAdmin conferentie

Op 6 maart 2020 organiseerden we voor het eerst een heuse conferentie. Al enkele jaren speelden we met het idee om de organisaties die KampAdmin gebruiken met elkaar in contact te brengen. Het zijn concullega’s met elk hun eigen doel en manier van werken, maar vaak ook met veel gelijkenissen. En vooral: met hetzelfde softwaresysteem om alles administratief en communicatief te verwerken.

Na een interactieve kennismaking en Quiz, zoals het het jeugdwerk betaamd, werden enkele nieuwe KampAdmin functionaliteiten uit de doeken gedaan en een korte training voorzien:

  • Naast mailen nu ook SMSen naar grote groepen
  • Koppeling met Google Data Studio voor visuele rapporten
  • Herwerking spaarpot functionaliteit en automatische terugbetalingen
  • Evaluaties voor monitoren: elkaar en/of de werking evalueren
  • Organisatorenmodule voor samenwerkingen met scholen, steden en gemeenten, partners…

Daarna verdeelden we ons in kleine groepen om te brainstormen. Enkele veelgestelde vragen passeerde de revue en werden uitgebreid beantwoord. KampAdmin noteerde enkele algemene pijnpunten om die in de weken na de conferentie te verhelpen. Nieuwe ideeën en trends werden besproken, toegelicht door verschillende organisaties en klaargestoomd om in te bouwen in KampAdmin.

We zien jullie graag volgend jaar terug!

"Mijn complimentjes over de inhoud van de sessies. Ze waren kort en bondig, goed voorbereid en ze hoefden eigenlijk niet uitgebreider te zijn. De timing liep quasi perfect, da's iets waar wij veel van kunnen leren 😉 Last but not least is ook de setting en het gastvrij onthaal een complimentje waard."
"Leuk dat er enkele nieuwe functionaliteiten werden toegelicht. Jullie zijn op een zeer originele manier met data aan de slag zijn gegaan. Iedereen was ook vrij open over methode’s of manieren waarop ze dingen aanpakten. Dit zorgde ervoor dat het ook echt leerrijk was."

Enkele sfeerbeelden