KampAdmin Conferentie 2023

Op 3 maart 2023 vond onze jaarlijkse KampAdmin-conferentie plaats in het Provinciehuis in Leuven. 

Tijdens dit ontmoetingsmoment tussen onze organisaties zetten we in op het doorgeven van kennis en best practices in verband met het inschrijvingenbeheer. Daarnaast is de conferentie voor ons én onze organisaties het moment bij uitstek om met elkaar te brainstormen over zaken waarmee elke jeugdwerkorganisatie of sportclub te maken krijgt. Voor ons essentieel om de KampAdmin-prioriteiten aan de noden aan te passen, voor de organisaties een unieke kans om van elkaar te leren.

Programma

Dit jaar zoomden we in het bijzonder in op de digitalisering van fiscale attesten, invoering van het uittreksel van het strafregister om met minderjarigen te mogen werken en verdere uitbouw van onze mobiele applicatie voor monitoren en begeleiders. 

In kleinere groepen werd er gebrainstormd en uitgewisseld over:

  • Werking en engagement van monitoren
  • Communicatie met jongeren
  • Contracten en vergoedingsregels
  • Hoe om te gaan met annulaties?
  • Wat met cyber-security en privacy? 
  • Hoe bepaald je prijzen?

Daarnaast namen we de tijd om via sector-statistieken inzicht te geven in interessante trends zodat je als organisatie mee blijft en via cijfers kan leren van anderen. 

Naar ondertussen ook al jaarlijkse gewoonte organiseerden we de Grote Allesomvattende Extreem Competitieve KampAdmin-Quiz die werd gewonnen door team “Go big or go home”.

Ben jij volgend jaar de winnaar van onze quiz? 

Enkele reacties

Jullie hebben van iets waarvan ik verwachte dat het wat "saaier" zou zijn, iets heel ludieks en boeiends gemaakt! Chapeau!

Wat een fijne dag!
Geen spijt van mijn deelname.

Leuke dag, goed georganiseerd.

Ik hoop er volgend jaar terug bij te zijn.