Blog/Fotoalbum

Een veilig foto-album

De nieuwste toevoeging aan KampAdmin deze zomer is de mogelijkheid om te bloggen of een fotoalbum te maken voor een activiteit.

Op deze manier kunnen ouders binnen de beveiligde omgeving van KampAdmin zien wat hun kinderen gedaan hebben op kamp of in de les door foto’s, filmpjes, liedjes, recepten, … Dit kan een goed alternatief bieden aan sociale media of andere platformen om foto’s te delen.

Bloggen op kamp

Monitoren kunnen tijdens het kamp of tijdens de activiteit via hun KampAdmin-app iets toevoegen aan de blog. Een begeleider kan een tekstje schrijven, foto’s of filmpjes toevoegen en/of andere bestandjes toevoegen (recepten, liedjes…)

Van zodra ze deze op de blog zetten kunnen ouders en deelnemers zelf deze blogposts zien op hun profiel. Zo kunnen ze gemakkelijk na het kamp terugkijken op alles dat ze hebben gedaan, en kunnen ze deze herinneringen niet kwijt geraken.

Overzicht als organisatie

Al deze blogs worden centraal opgeslagen zodat je als organisator ook een mooi overzicht hebt. Zo kan je bijsturen en aanvullen waar nodig én zijn alle foto’s centraal beschikbaar. 

Je kan ook blog-items toevoegen, bijvoorbeeld een kaart van de omgeving bij alle activiteiten op een bepaalde locatie. 

Interesse?
Contacteer KampAdmin of lees meer over bloggen in dit artikel.

Cijfers van deze zomer

De nieuwe blogfunctionaliteit van KampAdmin is deze zomer al veel gebruikt door tevreden klanten! Hoeveel juist? We delen deze cijfers heel graag met jullie.

+ 0
Blogposts
+ 0
Foto's geupload
+ 0
Andere bestanden (recepten, liedjes, ...)