Nieuwe mobiele app voor deelnemerslijsten

De KampAdmin-app om aanwezigheden aan te duiden kreeg een nieuwe update!

Naar aanleiding van de uitdagingen die corona met zich meebracht, en de feedback van onze organisaties die de app gebruiken voor hun wekelijkse lessen, hun kampen of andere activiteiten, deden we een aantal verbeteringen aan de Check-In App. Zo kan je deelnemers op voorhand afwezig melden, groepsverdelingen maken en zien wie je mede-monitoren zijn. 

Daarnaast werd het inloggen in de app, en bij uitbreiding de hele app, een pak robuuster gemaakt. 

Hoe ziet de app voor aanwezigheden eruit?

Afwezigheden melden

De functionaliteiten van de app werden uitgebreid met de optie om een deelnemer op voorhand als afwezig aan te duiden. Zo kan je nog beter het overzicht houden over op wie je nog moet wachten.

Uitgebreide iconenset

Bij inschrijvingen kunnen iconen staan.
Sommige zijn keuzes die boekers maakten of toggles die je zelf kan aanpassen door op de naam te klikken. Waarvoor deze staan, kan je ontdekken door op een naam van een deelnemer te klikken. Je kan deze iconen bijvoorbeeld gebruiken om een groepsverdeling te maken: zowel op voorhand als op het moment zelf.

Verder zijn er enkele standaard-symbolen met vaste betekenissen (zie afbeelding).

Filteren op iconen

Bij het overzicht van de deelnemers vind je rechts onderaan een filter-knop. Als je hierop klikt, opent een lijst met iconen.

Klik op een icoon om de deelnemers hierop te filteren.
Klik nogmaals op dit icoon om de filter terug uit te zetten.
Zolang de deelnemerslijst gefilterd is, wordt dit vermeld naast de knop

Alle info voor monitoren op één plaats

Een monitor kan nu ook vanuit de app op diens monitorendashboard komen. Hierdoor kunnen monitoren eenvoudig vanop hun gsm hun activiteiten bekijken, hun contracten ondertekenen en raadplegen, evaluaties invullen en zich alvast kandidaat stellen om nieuwe activiteiten te begeleiden.