Start van de zomer

Eindelijk zomer!

Het is eindelijk zover, de zomer is er! Ook het goede weer dat lang op zich heeft laten wachten is van de partij. Zo hebben een hele boel kampen meteen een zonnige start! 

Er zijn tijdens deze eerste week van juli meer dan 15.000 kinderen en jongeren een geweldige start van de zomer aan het beleven bij een van de door KampAdmin ondersteunde organisaties. Dat is het grootste aantal deelnemers tegelijk ooit via KampAdmin!

En kijk, alles loopt lekker vlot (anders hadden wij geen tijd om dit blogartikel te schrijven:) .

Monitoren? Check!

De eerste week zijn er meer dan 2000 monitoren actief om al die deelnemers te begeleiden. Gelukkig werden die monitoren dit jaar relatief vlot gevonden via de nieuwe monitoren-app van KampAdmin.

’t Is te zeggen, sinds dit jaar heeft elke KampAdmin-organisatie zijn eigen app op de smartphones van hun begeleiders! 

Die app en bijbehorende planning-tools zorgen ook tijdens het jaar dat monitoren vlot kunnen solliciteren en organisaties monitoren kunnen opvolgen, inplannen, contracten opmaken… 

9 weken plezier!

Het was een jaar van veel nieuwe ontwikkelingen bij KampAdmin. Deze hebben hopelijk de voorbereiding voor de zomer vlotter gemaakt en ervoor gezorgd dat er minder administratieve zorgen zijn voor uitzonderlijk 9 weken zomerplezier.

We wensen alle deelnemers heel veel plezier op kamp! Ook aan de monitoren wensen we een fijne, leerrijke en vlotte begeleiding (waar we hopelijk mee aan helpen met de nieuwe app). Als laatste wensen we de organisaties van de zomerkampen een vlot verloop van de zomer die ze al een heel jaar voorbereiden en staan we met KampAdmin paraat bij vragen, terwijl we in de achtergrond voortbouwen aan KampAdmin versie 3… 

(De afbeeldingen in dit blogartikel werden gemaakt met AI)