Een Stage of Studentenjob
bij KampAdmin?!

KampAdmin?

KampAdmin is een softwarepakket en een klein team van enkele gemotiveerde en goedlachse jonge mensen. 50 Vlaamse jeugd- en sportorganisaties gebruiken KampAdmin om de inschrijvingen voor hun kampen, lessen of cursussen te optimaliseren en digitaliseren.

Wij werken graag met moderne technologieën en experimenteren met nieuwe tools, maar zijn ook meer dan een softwaretool! We staan graag dicht bij onze klanten en kennen hen liefst persoonlijk. Ook organiseren we jaarlijks een conferentie, delen we expertise, werken samen met o.a. UiTdatabank en bouwen we aan een aangename, moderne werkomgeving voor ons team.

De afgelopen jaren is KampAdmin sterk gegroeid en intussen verwerken we jaarlijks meer dan 150.000 inschrijvingen.

Een stage of vakantiejob?

In onze “Tech Scale-up” valt er heel wat te beleven. Zowel technisch, administratief als creatief kan je je uitleven bij KampAdmin. We bieden dan ook stages aan voor een brede waaier aan studierichtingen: IT, computerwetenschappen, grafische vormgeving, kantoor, communicatie…

Heb je interesse, aarzel dan vooral niet om ons te contacteren via tobias[at]kampadmin.be om eens kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Ons aanbod
  • Flexibele uren met zowel thuiswerken als co-working in Leuven.
  • Een aantrekkelijke verloning.
  • Een plaatsje in een hecht en enthousiast team en een aangename werkplek.
  • Kansen om bij te leren en te groeien naar jouw interesses en ambities binnen een groeiend bedrijf.
Interesse?

Contacteer [email protected] om kennis te maken.