KampAdmin Conferentie 2022

Op 11 maart 2022 vond onze jaarlijkse KampAdmin-conferentie plaats, in en rond de idyllische abdij Keizersberg in Leuven.

Tijdens dit ontmoetingsmoment tussen onze organisaties zetten we in op het doorgeven van kennis en best practices in verband met het inschrijvingenbeheer. Daarnaast is de conferentie voor ons én onze organisaties het moment bij uitstek om met elkaar te brainstormen over zaken waarmee elke jeugdwerkorganisatie te maken krijgt. Voor ons essentieel om de KampAdmin-prioriteiten aan de noden aan te passen, voor de organisaties een unieke kans om van elkaar te leren.

Programma

Dit jaar zoomden we in het bijzonder in op de veranderingen rond fiscale attesten en de verbeteringen in de automatische monitorenplanning die we onlangs doorvoerden.

Voor de nieuwe werkkrachten was er een herhaling van de opleiding, en naar ondertussen ook al jaarlijkse gewoonte organiseerden we de Grote Allesomvattende Extreem Competitieve KampAdmin-Quiz.

Omwille van GPDR en al-dan-niet-gekrenkte trots vermelden we hier niet wie won. Moest je de persoon in kwestie tegenkomen, zal je het ongetwijfeld snel weten.

We sloten de dag af met een drankje in de zon en kijken alvast uit naar volgend jaar!

Enkele reacties

Jullie hebben van iets waarvan ik verwachte dat het wat "saaier" zou zijn, iets heel ludieks en boeiends gemaakt! Chapeau!

Alles ging supervlot, tof dat jullie de tijd zo goed in het oog hielden [...]. Jullie hadden oor voor alle opmerkingen en commentaren van de organisaties.

Vond de informatie erg nuttig en een toffe sfeer, voldoende pauze en leuke manier van omgang met iedereen.

Interactie met andere organisaties die wat meer ervaring hebben is heel leuk.

Ruuuuuim aanbod aan pauze-versnaperingen (koffie, thee, sapjes, frisdrank...) en de nodige koekskes!

Enkele sfeerbeelden