Print

Op de ‘Activiteiten’ tab van de persoonlijke pagina vindt de monitor ook informatie over zijn/haar team en extra informatie in document. Een aantal dagen voor aanvang van de activiteit wordt de volgende informatie beschikbaar voor elke bevestigde activiteit:

 • Team
  = overzicht van alle monitoren (incl. rol, e-mailadres, telefoonnummer) die bevestigd zijn voor dezelfde activiteit (of een sub/overkoepelende activiteit)
  Indien je het team niet wilt tonen, bijvoorbeeld omdat het over een moni-event gaat, dan kan je het aantal-nodig bij de moni plaats op 1000 plaatsen.

 • Extra info
  = Alle pdf-bestanden met ” (practical_info_leader) ” op het einde van de bestandsnaam die in Podio gelinkt zijn aan de Activiteit, Periode, Locatie, Thema, Categorie van de moni inschrijving worden getoond op het dashboard.

  bv: “materiaallijst (practical_info_leader).pdf
  wordt weergegeven onder de naam “materiaallijst.pdf

  + de ‘Praktische info text’ bij de moni-plaats.
  + lijsten die de monitor kan downloaden (zie onder)

De admin kan zelf instellen hoeveel dagen voor het begin van de activiteit deze informatie beschikbaar en gemaild wordt. Dit kan je doen bij de instellingen. door de items ‘leader_show_info_days_before‘ en ‘leader_email_info_days_before‘ aan te passen. Als je wilt dat de info meteen beschikbaar is voor monitoren kan je hier een groot getal invullen (bv. 500).

Lijsten downloaden

Je kan monitoren toelaten om lijsten te downloaden op hun dashboard om meer info te krijgen. Wanneer ze zo’n lijst aanvragen wordt er een actuele lijst gegenereerd en naar de monitor gestuurd via e-mail. Je kan op deze manier een deelnemerslijst en een lijst van je medemonitoren instellen.

De gegevens die opgenomen worden in de exports, kunnen verschillen per rol. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat kampverantwoordelijken wel, maar monitoren geen telefoonnummers van deelnemers zien.

Om dit in te stellen, maak je best een support ticket aan en dan helpt KampAdmin je graag verder.

In dit artikel: