Kampen

KampAdmin biedt alles wat je nodig hebt om kampen te organiseren.

Kampen in KampAdmin
Kampen

Lessen

Organiseer je wekelijkse lessen, cursussen, sport of avondonderwijs?

Lessen in KampAdmin
Lessen

Monitoren

Plan ook de begeleiding op je activiteiten via KampAdmin. Leg je monitoren in de watten!

Monitorenmodule
Monitoren
Thomas
ThomasYES Events

“Kampadmin is een krachtige online & flexibele tool die onze organisatie heeft helpen digitaliseren om efficiënt te kunnen blijven groeien en alles overzichtelijk te kunnen opvolgen!”

Sven
SvenSoccerfun

“Een geslaagd huwelijk vanaf dag 1 waarbij niet alleen de partners, maar ook de families meer dan tevreden zijn.”

Alain
AlainIdee Kids

“KampAdmin schept op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier orde in onze organisatie. De nauwe samenwerking met KampAdmin leverde ons een prachtig inschrijfprogramma op, volledig afgestemd op onze noden en wensen."

Roger
RogerLittle Ball Village

“De lat ligt hoog binnen onze organisatie en daar kan onze IT partner Kampadmin perfect weg mee. Flexibiliteit en expertise zijn 2 woorden die onmiddellijk in me opkomen als ik aan Kampadmin denk. We zijn alvast ambassadeur in woord en in daden.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Score van boekers
Cijfers uit evaluaties door organisaties.

Afgelopen jaar

Inschrijvingen verwerkt

0

Attesten gegenereerd

0

Monitoren ingepland

0

Check-ins op telefoons

0

Blog

KampAdmin blijft in beweging, volgt de trends in het jeugdwerk en laat zich inspireren door zijn organisaties. In onze blog volg je wat er beweegt in KampAdmin-land.

KampAdmin Conferentie 2022

Op 11 maart 2022 vond onze jaarlijkse KampAdmin-conferentie plaats, in en rond de idyllische abdij Keizersberg in Leuven. Tijdens dit ontmoetingsmoment tussen onze organisaties zetten we in op het doorgeven van kennis en best practices in verband met het inschrijvingenbeheer. Daarnaast is de conferentie voor ons én onze organisaties het moment bij uitstek om met …

Nieuwe mobiele app voor deelnemerslijsten

De KampAdmin-app om aanwezigheden aan te duiden kreeg een nieuwe update! Naar aanleiding van de uitdagingen die corona met zich meebracht, en de feedback van onze organisaties die de app gebruiken voor hun wekelijkse lessen, hun kampen of andere activiteiten, deden we een aantal verbeteringen aan de Check-In App. Zo kan je deelnemers op voorhand …

Nieuwe helpdesk

De helpdesk van KampAdmin kreeg een visuele en functionele update! Alle bestaande artikels kregen een update en werden in intuïtieve categorieën geplaatst. Zo vind je onder ‘intro’ nu, mooi gebundeld, een algemene intro in KampAdmin, een intro voor de deelnemersmodule en een intro voor de monitorenmodule.Handig voor als je start bij KampAdmin & voor nieuwe medewerkers!


Contacteer ons